Ultima generație de tehnologie pentru bucuria ta

Mai mult dinamism si mai multă plăcere la condus: propulsoarele noii ŠKODA Superb aduc valori optime pentru consum și performanță.

Noua generație de motoare turbo cu injecție directă cuprind cinci motoare pe benzină TSI și trei motoare diesel common rail TDI, toate în conformitate cu standardele de emisie EU6.

Dacă ai nevoie de tracțiune 4×4, noua ŠKODA Superb vine încă o dată în ajutorul tău. Poți alege între două motoare pe benzină și două diesel.

Motoare TDI

Dacă strângi câteva mii de kilometri anual și consumul este o prioritate pentru tine, motoarele TDI sunt o soluție potrivită.

motoare diesel în 4 cilindri

injecție directă

turbină cu geometrie variabilă

DOHC, 4 valve pe cilindru

arbore de echilibrare (2.0 TDI)

distribuție pe curea dințată

Motoare TSI

Motoarele TSI garantează un dinamism ieșit din comun, performanțe înalte și un drum extraordinar de silențios.

motoare pe benzină în 4 cilindri

injecție directă

turbocompresor cu supapa wastegate (suprapresiune)

DOHC, 4 valve pe cilindru

arbore de echilibrare (1.8 TSI, 2.0 TSI)

distribuție pe curea dințată (1.4 TSI)

distribuție pe lanț (1.8 TSI, 2.0 TSI)

Tehnologie verde

Noua ŠKODA Superb își depășește concurenții nu numai prin dinamica sa, ci îi lasă în urma și prin consumul mic de combustibil și emisii scăzute de CO2 .

Toate motoarele sunt noi, conforme cu standardele de emisii EU6 și oferă caracteristici diverse, printre care sistemul Start-Stop și recuperarea energiei la frânare, în standard.

Noul Superb este primul din gama ŠKODA care folosește tehnologia ACT (Active Cylinder Technology). La motorul 1.4 TSI/110 kW (150 CP), consumul mediu este 4.8 l/100 km, cu emisii de 112 g CO2/km.