Un mod de viață confortabil

Pentru noi, o călătorie înseamnă mai mult decât un simplu drum din punctul A în punctul B.

Acest lucru a fost și în gândul designerilor atunci când au creat noul Superb. Scopul a fost acela de a construi o mașină care să îți ofere o experiență completă a călătoriei și care să îți pună toate simțurile în mișcare.

Izolarea fonică perfectă se potrivește de minune cu Dynamic Chassis Control (DCC-suspensie adaptabilă) și cu numeroasele sisteme de asistență și oferă un confort absolut de fiecare dată când folosești mașina.

Noua ŠKODA Superb deține și un spațiu incredibil de mare și de confortabil. Răsfață-te și alege din gama largă de echipări opționale, personalizând mașina în conformitate cu toate nevoile și cerințele tale.

Te simți ca un VIP
Lumină ambientală – verde

Stai pe spate și scufundă-te într-o atmosferă de lux, în anticiparea celei mai plăcute experiențe. Tu dictezi ritmul vieții tale, indiferent că este o călătorie în interes de serviciu sau un weekend plăcut cu familia.

După ce pornești motorul, intensitatea luminii se modifică automat în “driving mode”. Luminile ambientale, a căror intensitate se poate regla din sistemul infotainment, crează o ambianță plăcută și discretă în timpul călătoriei.

Travel Assist

Un modul care procesează imaginile scanate ale semnelor de circulație și compară rezultatele cu informațiile din navigator. Sistemul procesează semnele care limitează viteza (de ex, “80 km/h”), semnele care interzic depășirea sau cu alte instrucțiuni suplimentare (cum ar fi “22:00-06:00”), sau alte semne asociate restricțiilor. Acestea sunt afișate ca pictograme pe display-ul multifuncțional și/sau pe ecranul sistemului de navigație.