Partenerul tău sportiv

Începând cu noul logo așezat deasupra grilei radiatorului, până la farurile elegant tăiate, design-ul frontal se potrivește perfect cu aspectul general dinamic al noii ŠKODA Rapid.

Frumoasă și practică

Mai mult confort, mai multă siguranță, eleganță și tehnologie mai bună. Așa arată tovarășul ideal de drum pentru familia dumneavoastră.

Protecție solară pentru întreaga familie

Cu geamurile fumurii SunSet, pasagerii din spate sunt protejați de soarele puternic și au, de asemenea, o senzație plăcută de intimitate.

Să vezi și să fii văzut

Proiectoarele de ceață cu funcție cornering integrate în partea din față a mașinii.

Priveliște familiară

Stopurile de pe Rapid au forma C, tipică modelelor ŠKODA.

Confort

Viteză

Tempomat-u păstrează constantă viteza setată. Perfect pentru călătoriile lungi de pe autostradă!

Temperatura perfectă

Cu sistemul de aer condiționat Climatronic, puteți seta rapid și simplu temperatura interioară dorită.

Cumpăraturi săptămânale? Camping? Mutare?

Oricât de mari sunt planurile dumneavoastră, portbagajul Škodei Rapid permite încărcarea de până la 1.490 litri, îndeajuns de mult spațiu.

Senzația de spațiu. Într-o nouă dimensiune

La prima vedere este greu de crezut de cât de mult spațiu beneficiază Rapid Spaceback în comparație cu dimensiunile sale compacte. În final acest lucru înseamnă: spațiu suficient pentru toți pasagerii.

Potrivit nevoilor dumneavoastră

Cea mai echipată variantă dispune de volan multifuncțional asortat perfect cu restul panoului de instrumente.

Impresionant de practic

Dacă portbagajul este atât de plin încât trebuie să se renunțe la polița ce acoperă portbagajul, există un loc special conceput, în spatele spătarului banchetei din spate, unde aceasta poate fi depozitată.

Tehnologie

Transmisie manuală sau DSG?

În funcție de varianta de motorizare, Rapid Spaceback poate fi cuplat la o cutie manuală de viteze cu 5 sau 6 trepte sau o cutie automată DSG cu 7 trepte de viteză.

Informații cu ajutorul display-ului Maxi-DOT

Display-ul Maxi-DOT afișează, pe lângă datele computerului de bord, și informații de la aparatul radio, sistemul de navigație sau pregătirea GSM.

Infotainment

Muzică pentru copii, muzică clasică sau un concert pop

Sistemul radio Swing, scurtează și cea mai lungă calatorie. Acesta este echipat cu un receiver AM/FM, antenă duală, CD-player și un amplificator 4×20 wați.

Amundsen+ vă conduce la destinație

Dinamicul sistem de navigație Amundsen+ se poate manipula cu ajutorul unui ecran touch-screen color de 5″-Touchscreen. În afară de funcția aux-in și de un cititor pentru CD-uri, sistemu dispune și de un slot pentru card-uri SD și este capabil să redea fișiere audio în format MP3 sau WMA. Sistemul afișează și informațiile primite de la senzorii de parcare.

Siguranță

Protecție pentru cap

Airbag-urile pentru cap acoperă, dupa activare, zona dintre stâlpul A până la stâlpul C, protejând astfel toți pasagerii din interior.

În cazul extrem

Airbag-ul pentru șofer și cel pentru pasagerul din față protejează ocupanții locurilor din față. Airbag-ul pentru pasagerul din față poate fi dezactivat atunci când acest loc se așează un scaun pentru copil.

Mai multă vizibilitate

Instalația pentru spălare a farurilor asigură claritatea acestora și îmbunătățește condițiile de vizibilitate.

Protecție și din lateral

Airbag-urile laterale protejează, în cazul unui impact lateral, bazinul și cutia toracică.

Tetieră pentru scaunul central spate

Cea de-a treia tetieră pentru scaunul central spate este reglabilă pe înălțime și sporește siguranța pasagerilor.

Simply Clever

Simply Clever

Ca sa nu o căutați foarte mult în zilele geroase, găsiți racleta pentru gheață în capacul de la rezervorul pentru alimentare cu carburant.

Un loc sigur pentru gustări

Torpedoul răcit – în combinație cu instalația de aer condiționat automată, Climatronic.

Plictiseală? Nici vorbă

În cazul călătoriilor mai lungi ajută cărțile, jocurile sau o tabletă. Acestea pot fi depozitate cu ușurință în spațiile de depozitare din spătarele scaunelor față. Un recipient pentru lichide își găsește locul potrivit în spațiul special conceput, din spatele consolei centrale.

Pentru a evita reprizele de însetare în călătoriile lungi

Spațiile de depozitare din portiere au fost astfel concepute încât să permită acomodarea unei sticle de 1,5 litri. Deșeurile de dimensiuni mici pot fi aruncate în recipientul pentru resturi menajere.

Pentru o lanternă sau o hartă

Cu ajutorul plaselor de pe spătarele scaunelor din față se pot stoca tot felul de obiecte care trebuie să fie ușor accesibile tuturor pasagerilor.

Turul Simply CleverExperimentează funcțiile Simply Clever într-un tur interactiv.