Service-ul autorizat Škoda

Convingerea noastră: calitatea maximă a service-ului trebuie să fie standard. Calitatea maximă a service-ului nu depinde doar de dotările de calitate înaltă, ci foarte mult și de calitățile echipei. Membrii echipei reprezintă piatra de temelie pentru calitate și fiabilitate. De aceea, ei sunt calificați ca experți în baza unor programe de calificare standardizate la nivel mondial.

Fiecare membru participă în mod regulat la programele de training și calificare, pe măsură ce ne îmbunătățim și ne dezvoltăm constant. Astfel putem asigura că echipa noastră își menține mereu nivelul de cunoștințe la nivelul progresului tehnic actual.

Redefinim standardele:

  • service competent;
  • calitate garantată;
  • mobilitate maximă;
  • cost efficient;
  • avantaje speciale pentru clienții de flota;
  • procese sustenabile.

Dacă o piesă necesară menținerii funcționării autovehiculului nu se află în stoc la locația în cauză, verificăm disponibilitatea acestei piese în rețeaua internațională de service. Indiferent de locul în care se află piesa, o livrăm cât mai rapid posibil.

Astfel vă putem asigura că Piesele Originale Škoda sunt mereu disponibile la timpul potrivit și la locul potrivit. Astfel eliminăm timpii de așteptare mari și reducem la minimum perioada în care autovehiculul dumneavoastră se găsește în service.

În ceea ce privește furnizarea pe termen lung a pieselor, nu trebuie să vă faceți nicio grijă. Gama de Piese Originale Škoda vă oferă soluția potrivită pentru orice cerință. Gama de Piese Originale Škoda este completată de Pachetele Economy. Această soluție, având la bază valoarea actuală, este destinată tuturor reparațiilor de uzură pentru autovehiculele mai vechi de 5 ani.