Know-How-ul nostru este siguranta dumneavoastra

În ceea ce privește furnizarea pe termen lung a pieselor, nu trebuie să vă faceți nicio grijă. Gama de Piese Originale ŠKODA vă oferă soluția potrivită pentru orice cerință.

 

Gama de Piese Originale ŠKODA este completată de Pachetele ŠKODA Economy. Această soluție, având la bază valoarea actuală, este destinată tuturor reparațiilor de uzură pentru autovehiculele mai vechi de 5 ani.

Amortizoare

… pot răspunde cu uşurinţă unei game mari de sarcini la care este supus sistemul de suspensie şi, în acelaşi timp, asigură cea mai bună stabilitate în viraje şi o manevrare sigură a direcţiei, cum ar fi în timpul abordării unor viraje la viteză mare.

… menţin automobilul pe traiectorie, în special în timpul frânărilor de urgenţă, astfel oferind un contact mai bun cu solul – chiar şi atunci când automobilul este încărcat la maximum, are numărul maxim de pasageri sau are o remorcă.

Pliant amortizoare (3,3 MB)

Baterie

…furnizează în mod constant energia necesară motorului şi altor sisteme electrice, chiar şi în condiţii climatice extreme.

… oferă garanţia pornirii la rece pe timp de iarnă până la temperatura de -25 °C şi sunt fiabile chiar şi în timpul verilor foarte calde, graţie consumului minim de apă.

… nu necesită deloc întreţinere.

Pliant Baterie (3,3 MB)

Filtru de aer, praf si polen

… se potrivesc perfect cu fiecare tip de motor de la ŠKODA. Contribuie la crearea unui amestec aer-carburant fără niciun fel de particule solide şi precis măsurat, astfel încât motorul să poată opera la capacitate optimă.

… filtrează eficient particule de praf de toate mărimile, simultan asigurând un volum de aer precis determinat în sistemul de admisie.

Pliant filtru aer (3,3 MB)
Pliant filtru polen si praf (3,5 MB)

Filtru de ulei

… graţie construcţiei robuste, oferă un grad mare de rezistenţă, chiar şi atunci când uleiul are o vâscozitate mare, cum se întâmplă în timpul pornirilor la rece sau atunci când temperatura exterioară este scăzută.

… carcasele rezistente la presiune şi coroziune le permit să reziste la sarcini de vârf, de până la 20 de bari.

… nu lasă nimic să treacă de ele. Sunt echipate cu materiale de etanşare de înaltă calitate şi conectori care se potrivesc exact.

Pliant filtru de ulei (3,5 MB)

Becuri

… sunt adaptate, într-o manieră perfect echilibrată, la toate componentele sistemului de iluminare.

…păstrează un nivel constant de iluminare, conform cu standardele ECE, până cu puţin timp înainte de sfârşitul durateilor de viaţă. Prin comparaţie, becurile ieftine se îmbâcsesc adesea cu particule de carbon, ceea ce le scade în mod constant nivelul de iluminare.

Pliant becuri (3,3 MB)

Bujii si Bujii incandescente

… sunt proiectate pentru fiecare tip de motor în parte şi sunt fiabile, permiţând motorului să furnizeze performanţe maxime.

… au un grad mare de rezistenţă la coroziune şi la formarea depozitelor.

… asigură scântei stabile graţie electrozilor atent proiectaţi şi asigură arderea completă a amestecului combustibil prin propagarea rapidă a flăcării .

Pliant bujii (3,4 MB)
Pliant bujii incandescente (3,1 MB)

Caroserie

… sunt create în timpul fazei de dezvoltare a fiecărui model în parte şi, de aceea, au întotdeauna dimensiuni exacte şi se potrivesc perfect.

… beneficiază de un design optimizat, care include diferite materiale, pentru a menţine în aceiaşi parametri greutatea originală a autovehiculului, aerodinamica acestuia, precum şi aspectele legate de siguranţa pasivă.

Pliant caroserie (3,8 MB)

Climatizare

Pliant climatizare (3,5 MB)