Intretinere interior

Tapiterie textila

Indepartarea prafului se face cu ajutorul unei perii cu par moale. Periatul este recomandat si inainte de spalare. Petele trebuie indepartate cu agenti chimici adecvati. Limpezirea trebuie realizata cu apa suficienta.

Husa textila

Pentru stergerea prafului de pe husa este necesara doar o perie cu un par foarte moale. Trebuie sa se perieze numai in directia tesaturii. Inainte de fiecare spalare, sa se perieze tot in aceasi directie. Dupa aceea husa ar trebui curatata de pete cu mijloacele potrivite.

Tapiterie din piele

Un pas important la curatarea tapiteriei din piele este folosirea unei solutii speciale cu Ph echilibrat pe baza de apa. Dupa curatare se aplica un balsam, cu protectie UV ce va hidrata pielea in profunzime.

In cazurile tapiteriei din piele, lucrurile stau diferit fata de mareialele textile, un rol important il au produsele folosite. Produsele folosite hidrateaza, trateaza pielea si ofera protectie UV. De aceea, in cazul tapiteriei din piele, recomandam alegerea unui pachet de servicii personalizat, potrivit pentru masina dvs.