Forma “C” tipică mărcii ŠKODA

Aceasta se găsește, de asemenea, și pe stopurile de pe Citigo. Încă o dată, design-ul se îmbină perfect cu funcționalitatea.

Contrastul atrage privirile

Bara de protecție spate se află în contrast cu spoiler-ul pentru plafon cu tenta sportivă, cu stopul de frână integrat.

“Mai puțin”, înseamnă adesea “mai mult” atunci când vine vorba de un design bun

Design-ul său atrăgător cu noul logo ŠKODA și grila radiatorului cu ramă cromată fac din Citigo mașina perfectă pentru oraș. Printre calitățile sale: compact, ușor de manevrat și economic.

Confort

Mai mult spațiu la un click distanță

Portbagajul unei mașini mici poate face față marilor cereri. Cu o capacitate de depozitare peste medie, Citigo oferă un spațiu mai mult decât decent și surprinde pe toată lumea.

Ușor de încărcat

Cu podeaua dublă, încărcatul și descărcatul portbagajului se face mult mai simplu și, de asemenea, se creează mai mult spațiu de depozitare.

Nu doar un singur cârlig, ci patru

Cu cele patru cârlige din portbagaj, este foarte simplu să agățați plasele de la cumpărături sau să fixați buzunare.

Tehnologie

Motoare economice

Motoare noi pe benzină, cu trei cilindri. Propulsoarele de 1L disponibile (60 respectiv 75 CP) – silențioase și cu un consum redus de carburant, cu performanțe bune și în afara orașului.

.

Transmisia automatizată ASG

ASG dispune de modul “Drive”, ideal pentru traficul urban. Citigo oferă așadar posibilitatea de renunțare la schimbarea manuală a vitezelor.

Transmisia manuală în 5 trepte

Pentru cei cărora le place să folosească o transmisie clasică, Citigo este dotat standard cu o cutie de viteze mecanică în 5 trepte.

Multitalent

Panoul de bord oferă informații despre temperatura exterioară, dacă sunt sau nu sunt folosite centurile de siguranță, rezervorul de combustibil și alte unelte.

Infotainment

Mai mult decât smart

“Move & Fun” este un aparat versatil care, pe lângă navigație, înglobează funcții precum pregătire GSM hands-free, media player și computer de bord. Se conectează printr-un port amplasat în bord și gestionează accesarea punctelor de interes (destinații speciale, benzinării, parcări, obiective turistice etc.), redă imagini stocate pe cardul SD și poate fi detașat cu ușurință pentru utilizare autonomă.

Ascultă și privește

Sistemul “Funky”, cu numeroase funcții ce includ CD și MP3 Player, este conectat la sistemul “Move & fun”.

În mâinile tale

Dotarea standard Citigo include volanul cu 3 spițe, reglabil pe înălțime. Cel mai potrivit pentru șoferii “sportivi” care caută și relaxare.

Siguranță

La capitolul siguranță, suntem de 5 stele

Citigo oferă în pachetul standard o gamă largă de echipamente de siguranță, printre care ESP, ASR, ABS, MSR, EDS, HHC, RKA și patru airbag-uri. O mașină care a făcut istorie – una dintre primele din clasa ei care a primit 5/5 stele la testele Euro NCAP.

Cel mai bun din clasa sa

ŠKODA Citigo oferă un concept de siguranță unic în clasa mașinilor mici. Pe lângă airbag-urile frontale pentru șofer și pasager, echiparea standard cuprinde…

…și airbag-urile speciale pentru cap & torace pentru protecția în caz de coliziune laterală a ocupanților locurilor din față.

Simply Clever

Stinge-ți setea

La marginea banchetei din spate, pe uși, se găsesc compartimentele de depozitare speciale pentru diverse băuturi.

Cei dragi, mereu cu tine

Pe tabloul de bord se afla un suport pentru fotografii sau documente.

City Clever.

Datorită suportului universal îți poți fixa MP3 player-ul sau smartphone-ul într-un loc sigur. S-a zis cu vremurile când gadget-urile aluneca de colo-colo prin mașină.

Mereu la îndemână

Mulțumită compartimentelor de depozitare bine concepute din ușile frontale, cărțile, tableta, sticla de 1 litreu, sau articolele de voiaj sunt depozitate în condiții de siguranță.

Turul Simply CleverExperimentează funcțiile Simply Clever într-un tur interactiv.